Kuka muu muka?

Minun on epäilty olleen takana useissa älyvapaina pidetyissä mielipidekirjoituksissa, joita valtakunnan ykköslehdet ovat julkaisseet. Tarkimmat salapoliisit ovat myös ennättäneet löytämään Keijo-vihjeitä. Tunnustan tässä tehneeni tekstit ja piilottaneeni niihin vihjeitä tarkoituksella.

Tekstit syntyvät inspiraation vallassa, muutamassa minuutissa. Mitään kantavaa ajatusta ei tarvita. Olen yrittänyt saada tekstejä hylättyä kirjoittamalla niistä mahdollisimman sekavia ja älyttömiä. Julkaisuprosentti on silti ollut 100,0%. Mitä hullunkurisempaa sisältö on, sitä nimekkäämpään ja laajalevikkisempään lehteen sillä näyttää pääsevän. Olisiko lukijoilla vinkkejä, miten saada teksti hylättyä ja löytää raja lehdistön parodiahorisontille?

Moni tolkun ihminen on keksinyt, että media voisi nyt tutkiskella itseään ja katsoa peiliin. Toisaalla toimintaani on juuri paheksuttu siitä, että olen romuttamassa valtamedian mainetta. Aivan mahtava idea! Toimitus ei olisi enää vastuussa siitä, mitä “laatumedia” painaa lehteensä, ja samalla kaikkien täytyisi kumartaa tätä yhteiskunnallisesti tärkeää elintä aivan kritiikittömästi. Journalistiliitto kiittää. Tähän ei olisi edes Keijo pystynyt.

Tuorein teksti julkaistiin sekä Helsingin Sanomissa että Aamulehdessä 16.6. Aamulehti poisti tekstin iltaan mennessä, ja Helsingin sanomat on toistaiseksi varjobannannut Elinan tekstin, eli piilottanut sen artikkelilistauksesta. Suora linkki toimii edelleen.

Huomaa: tekstin viisi viimeistä sanaa ovat käytäntöjä eri ilmansuunnista ja oikeusmalleista”

Muuta:

Taina Laakso on anagrammi aikaisemmasta nimimerkistäni Aisa Kantolasta. Aisan ja Arvo Pohjalaisen tekstit päätyivät aikaisemmin keväällä painettuihin lehtiin, mutta ne poistettiin myöhemmin Turun Sanomien ja Aamulehden sivuilta. Tainan teksti poistettiin eilen samalla kertaa Elinan tekstin kanssa. Molemmat olivat 17.6. Aamulehden luetuimpien kärjessä.

Tätä kirjoitusta ei ole vielä toistaiseksi poistettu Aamulehden nettisivuilta: Mielipiteet Lukijalta: Euroopan unionin vertaaminen Neuvostoliittoon on vastuutonta ja harhaanjohtavaa